Videotuotantoa tallenteena ja livenä!

Yhden miehen ratkaisu tarpeisiisi! Olit sitten tapahtumajärjestäjä tai esiintyjä, pystyn tarjoamaan kevyen vaihtoehdon videotarpeisiisi. Allaolevasta Youtube-soittolistasta näet joitakin asiakkaille tekemiäni projekteja, konserttikuvauksista yritystapahtumien videoihin.


Esimerkkejä asiakkaille tekemistäni palveluista:

- Konsertin taltiointi kahdella kameralla, toinen jalustalla ja toinen gimbaalilla

- Lyhyt slow-montion -kollaasi ison yrityksen asiakastilaisuudesta sekä virkistystilaisuudesta

- Kansainvälisen konferenssin kollaasi, jossa mukana asiantuntijoiden haastattelupätkiä

- Musiikkikoulun mainosvideo

- Lisäksi toteutan ison osan tanssikouluyrityksemme Avec Dance Clubin videoista


Ota rohkeasti yhteyttä, mikäli yrityksenne/yhtyeenne/esiintymisryhmänne tarvitsee kevyen ratkaisun tilaisuuden taltioimiseen!

Youtube-playlist projekteistani

Erikoispalvelu esiintyjille koronaviruksen aikana!

Tämä aika on iskenyt meihin kaikkiin ennennäkemättömällä tavalla. Olen itsekin tanssikouluyrittäjä, ja tunnen taiteilijoiden tilanteen hyvin! Siksi halusin tarjota kevyen (lue: helpon ja halvan) ratkaisun esiintymisten videoimiseen ja niillä tienaamiseen. Palveluni on tarkoitettu erityisesti itsensä työllistäville keikkaileville taiteilijoille, joiden pienistä puroista koostuvat tulot ovat hetkeksi pysähtyneet. Areenakonsertteja tekevät artistit löytänevät omat väylänsä isompien videostudioiden palveluista.


Tanssikoulumme tilat toimivat hyvin videointiin, sillä meillä on esiintymisvalot valmiina paikan päällä, ja puulattia ja taustaverho toimivat hyvin esiintymisen taustana. Allaolevasta Pomppulinnan Kreivin livekonsertista saat hyvän kuvan setupista. Käyttämällä Avec Dance Clubin tiloja (Vallila, Helsinki) säästät myös laitteiston kuljetus- ja asettelukuluista, vaikka toki voin korvausta vastaan kulkea muuallekin!


Esimerkkejä palvelustani

- Esiintymisen livestreamaus Vimeo-alustalla (oma profiilini) ja sitä kautta asiakkaan profiileissa muilla alustoilla (esim Facebook).

- Esiintymisen taltiointi ja toimittaminen asiakkaalle digitaalisena, asiakkaan omaa myyntiä tai ilmaista jakamista varten
- Esiintymisen taltiointi (livenä tai tallenteena) ja sen myynnin mahdollistaminen asiakkaan puolesta


Esimerkkejä hinnastosta kriisin aikana  (sis. kaikki kulut kuvauksesta, tilaa ja valoja myöten, sekä ALV 24 %)

- 150 € // Esiintymisen taltiointi ja toimittaminen digitaalisena (2-3 h setup + kuvaus yhdellä kameralla)

- 175 € // Esiintymisen taltiointi ja live-streamaus (2-3 h setup + kuvaus yhdellä kameralla, toimitetaan myös tallenteena)

- + 50 € // Kuvauksen tekeminen muualla kuin Avecin tiloissa (pk-seutu, mukana kulkee kuvauskalusto ja osa valoista)

- + 100 € // Kuvaaminen myös toisella, liikkuvalla kameralla. Sisältää yksinkertaisen leikkaamisen. Ei mahdollista livetaltioinnissa.

- Taltioinnin myynti verkossa: 15 % myynnin arvonlisäverottomasta hinnasta. Ei muita kuluja, myynti joko Holvissa tai Vimeossa. (sis. verkkoalustan maksut sekä maksukulut esimerkiksi luottokorttimaksuista, yleensä noin 2-3 % asiakkaan suorittamasta maksusta)


Esimerkkihinnasto taltiointia katsoville asiakkaille

- 10 € // 30-45 minuutin konsertti, taltiointi tai live

- 5 € // Yksittäinen kappale, mikäli taltioitu ja leikattu kahdella kameralla

- Ilmainen // Mikäli myyt videolla esimerkiksi tulevia keikkoja tai yksityistunteja, tai haluat muusta syystä tarjota esiintymisesi ilmaiseksi kaikille, ei sinun tietenkään tarvitse pyytää katsojilta maksua!

- Esimerkiksi, jos otatte minulta yhden kameran taltioinnin konsertista ja hoidan puolestanne konsertin verkkomyynnin, 18 ostettua konserttia kattaa kaikki palveluni kulut. Kahden kameran leikatussa versiossa sama luku on  29. Huomaathan, että kyseisessä palvelussa oma työmääräni on melkein kolminkertainen halvempaan verrattuna.


HUOM!

- Tarjoan aina vain esiintymisen taltioimista ja verkkomyynnin mahdollisuutta. Mainostaminen, jakaminen sosiaalisessa mediassa ja taloudellinen riski myynnin toteutumisesta on edelleen asiakkaan vastuulla.

- Tanssikoululla on 10-kanavainen perusmikseri, mutta ei mikrofoneja. Soitinten mikitys on asiakkaan vastuulla. Tallenteen ääni taltioidaan mikserin ulostulosta, myös live-streamiin.

- Mikäli hoidan videon myynnin verkossa asiakkaan puolesta, asiakkaan tulee voida laskuttaa minua toteutuneesta myynnistä.

- Pystyn tarjoamaan tämän halvan hinnan, kun esiintyminen ja kuvaaminen tapahtuu yhdellä kameralla, ilman leikkausta. Koko päivän projekti, jossa otamme usealla kameralla monta otosta ja leikkaan ne toisena kokonaisena päivänä, olisi ymmärrettävästi eri hintainen tuotanto. Pienimuotoinen leikkaaminen ja värienkäsittely digitaalisesti toimitettavissa tallenteissa on tietenkin vielä ok!

- Koronaviruksen aikana maksimimäärä esiintyjissä on 4. Pidän huolta tilan desinfioimisesta kuvauksen ennen ja jälkeen. Kuvauksen peruminen jäsenen sairastumisen vuoksi on mahdollista vielä saman päivän aamunakin, maksutta!

- Live-streamin tarkkuus joko 720p tai 1080p. Tallenteen laaduksi tulee kuitenkin aina 1080p ja sisältää kevyen jälkikäsittelyn. Kuvauksessa käytetään ammattikäyttöön tarkoitettua järjestelmäkameraa ja laadukasta optiikkaa.

Pomppulinnan Kreivi - Livekonsertti

Powered by SmugMug Owner Log In